معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس با اشاره به اجرای قانون انتزاع وظایف نظارت بر محصولات کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و انتقال به وزارت جهاد کشاورزی، گفت: جهاد کشاورزی شهرستان در روند اجرای دستورالعملها و قوانین، نظارت بر بازار محصولات زراعی و باغی را افزایش دهد.
مهندس عبدالقدیر کریمی در نخستین جلسه قرارگاه امنیت غذایی و کارگروه اقدام مشترک تعزیزات حکومتی گنبدکاووس، ساماندهی قیمتها را از جمله دغدغههای مردم دانست و اظهارداشت: جهاد کشاورزی از تجربیات اداره صنعت، معدن و تجارت در نظارت بازار استفاده کند تا بهترین نتایج در مسیر بهبود شرایط معیشتی و کاهش مشکلات مردم کسب شود.
فرماندار گنبدکاووس گفت: جهاد کشاورزی گنبد باید علاوه بر استفاده از تجربیات اداره صنعت، معدن و تجارت، برگزاری کلاسهای آموزشی برای افراد مسوول نظارت و بازرسی از بازار را مورد توجه ویژه قرار دهد.
وی با تاکید بر اهمیت کارگروه اقدام مشترک تعزیرات حکومتی در ساماندهی بازار، گفت: بازرسان تعزیرات گنبدکاووس برای رفع دغدغه های مردم حضور میدانی و عملیاتی بیشتری در بازار داشته باشند.
مدیر جهاد کشاورزی گنبدکاووس هم در این نشست گفت: بر اساس آمار گنبدکاووس ۲ هزار و ۶۴۲ واحد صنفی دارای پروانه کسب دارد که نظارت بر آنها با همکاری تعزیرات از این پس توسط جهاد کشاورزی انجام میشود.
حبیب الله زارع افزود: جلسات قرارگاه امنیت غذایی هر هفته یک بار و یا در صورت ضرورت روزانه برگزار میشود و نتایج رصد و پایشهای تولید، عرضه و فروش محصولات غذایی مردم و حتی صادرات آن از طریق کانالهای استانی و ملی برای رفع چالشهای موجود برنامهریزی خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی گنبدکاووس برگزاری کارگروه آرد و نان، برنامه ریزی برای واگذاری امور غیرحاکمیتی به تشکلهای دامداری، مرغداری و مرتعداری و پیگیری برای اخذ کشاورز کارت برای کمک به دامداران را از موارد در دستورکار دانست و گفت: تا پایان دی ماه ارز ۴۲۰۰ تومانی مورد نیاز نهادههای کشاورزی تامین شده و واحدهای دامی و مرغداریها با خیال راحت فعالیت و کار جوجه ریزی را انجام دهند.
زارع افزود: امسال کشاورزی قراردادی در چهار هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی آبی شهرستان انجام شد که برای سال آینده این سطح با افزایش اراضی دیم بیشتر خواهد شد